Henkilöstö

Kun on hyvä tehdä töitä, se näkyy myös työn laadussa.

Päivikissä pidämme huolta asiakkaiden lisäksi työntekijöistä. Arvostamme työntekijöidemme erilaisia vahvuuksia ja yhdessä kehitämme toimintaamme juuri meidän näköiseksi. Joustavilla työaikaratkaisulla panostamme työ- ja perhe-elämän yhteensovittamiseen.

Hoitajamme ovat koulutettuja alan ammattilaisia: lähihoitajia, hoiva-avustajia, sairaanhoitajia tai sosionomeja.

Päivi - Kotipalvelu Päivikki

Päivi

Perustin kotihoitoyritykseni Riihimäelle reilu 5v sitten. Sitä ennen olen tehnyt työuranterveydenhoitaja-sairaanhoitajana kunnan palveluksessa.

Käynnistin yritykseni, koska halusin ja haluan tarjota asiakkailleni inhimillistä ja ammattitaitoista kotipalvelua ja kotisairaanhoitoa.

Työni on hyvin monipuolista. Huolehdin asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja työn sujumisesta.

Vastuusairaanhoitajana ohjaan henkilöstöä ja huolehdin mm. haavanhoidoista ja rokotuksista.

Mirka

Olen sosionomi, valmentaja ja joogaopettaja.

Tällä yhdistelmällä kehitän ja ohjaan Päivikin toimintaa toimistolta käsin.

Vastuulleni kuuluu henkilöstö ja hallinto, sekä sosiaalipuolen työnjohtaminen.

Mirka - Kotipalvelu Päivikki

Kestävä tekeminen ja arvot

Pyrimme huomioimaan ekologisen kestävyyden päivittäisessä hoitotyössä. Kierrätämme ja suunnittelemme hoitovälineiden, työmatkojen ja työajan tehokasta käyttöä.

Meille on tärkeä, että kaikkia asiakkaita kohdellaan tasavertaisesti. Työyhteisönä vaalimme kunnioitusta. Se näkyy suhteessamme asiakkaisiin mutta myös toisiimme. Meillä saa yrittää ja oppia, kehittää ja kokeilla. Tässä kannustamme toinen toisiamme. Onhan meillä yhteinen tavoite: hyvinvoivana työyhteisönä tarjota parasta mahdollista hoivaa ja huolenpitoa asiakkaillemme.